Six Ames er hverdagsluksus af bedste kvalitet

0

Hvis du har brug for at svøbe dig i lækkert hverdagstøj, så er Six Ames et fantastisk bud. Deres skønne trøjer og bluser er hverdagstøj, som du aldrig har lyst til at tage af. De har skabt tøj, der føles som en pyjamas, men det ligner det ikke. Six Ames har gjort søndagstøjet moderigtig, vedhjælp af en kombination af feminine snit og fransk livsstil. De bringer den skandinaviske enkelhed ind, som et modspil til det franske, hvilket giver dig god pasform og enkle designs – som du aldrig går galt i byen med.

6 entusiaster står bag det fantastiske mærke, hvor de bringer hver deres know-how og branchekendskab til designbordet. Det giver dig designs, som er både gennemarbejdet og gennemtænkt. Det er moderigtigt på den tidløse facon. Du kan bruge deres styles sæson efter sæson uden, at de bliver umoderne.

Det bløde merinould sikrer dig ultimativt den blødeste fornemmelse, og du vil føle dig svøbt i lammeskind fra top til tå. Du finder ikke andet en det lækre uld i både bukserne og trøjerne – så du er altid garanteret bløde styles.

BA10 forhandler Six Ames

Hvis du vil fremtidssikre din basis garderobe, kan du nemt gøre det med Six Ames. Du finder Six Ames hos BA10, som forhandler deres skønne kollektion. Farverne hos Six Ames er holdt forholdsvis neutrale – de har blandt andet en smuk navyblå, en dybgrøn og en flot sort. Så du kan nemt og hurtigt opdatere din garderobe uden at skulle tænke på, om det passer ind til resten af skabet.

Six Ames designer som sagt både bukser og bluser, så hvis du har lyst, kan du nemt i klæde dig deres smukke stykker tøj fra top til tå – og så en til en pris, hvor alle kan være med. Pas på du ikke bliver for afhængig af kvalitet og snittet – det er vanedannende at købe deres tøj.

Share.

About Author

Leave A Reply