Sørg for at værnemidlerne virker

0

Med den tid vi lever i, i dag, så har vi fået en ny normal. Det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til værnemidler. For mens det for blot nogle få år siden var noget, vi ikke tillagde nogen synderlig opmærksomhed, så er det nu noget, de fleste af os har et meget nært forhold til.

Vi er derfor blevet vante til at bruge værnemidler som for eksempel mundbind eller en ansigtsmaske, som det også kaldes, især når vi færdes blandt mange andre mennesker. Her handler det nemlig ikke blot om at passe på os selv i forhold til diverse virusser, men også at skærme andre, hvis vi selv udgør en smittefare.

Sådan sørger du for at have en godkendt ansigtsmaske

Dog er der også kommet en lang række forskellige værnemidler som for eksempel ansigtsmasker på markedet, der ikke har den tilsigtede effekt. Det vil sige, at flere går rundt og føler sig sikre uden reelt set at være det – og det er ærgerligt.

Derfor bør du orientere dig ordentligt, når du skal investere i ansigtsmasker. Særligt bør du finde nogle, der består af minimum 3 lag, er CE-godkendte, og som har et FFP2 NR. Med et sådant er der nemlig tale om en europæisk standard for åndedrætsværn, som betyder, at der er en god beskyttelse mod faste partikler og aerosoler med indtil 94% af partikler, der er 0,3 microns i diameter eller større.

Find et FFP2 godkendt mundbind online

Og sådanne er det heldigvis også muligt for dig at finde på markedet. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, hvis du tager et kig inden for på en side som; lomax.dk. Her finder du nemlig RED APPLE FFP2 ansigtsmasker, der har opnået alle de nødvendige godkendelser og lidt til.

Det er din sikkerhed for en rigtig god beskyttelse.

Share.

About Author

Leave A Reply