Sådan laver man en lækker og flot dekoreret kage

0

Når der er højtider, fødselsdag og lignende andre mærkedage, er der for alvor en anledning til at lave en flot kage, og det kan dog være en smule svært at vide, hvordan man laver en flot dekoreret kage, hvis ikke man har den store erfaring inden for området. Først og fremmest kan man se forskellige videoer, læse guides og lignende om forskellige teknikker, der er brugbare, når man har i sinde at lave en flot kage. Eksempelvis er det vigtigt at vide, hvordan man skal håndtere marcipanovertræk, hvordan man krystalliserer karamel og lignende, hvilke begge dele er centrale elementer, når man laver kage og dekorationer. Det er dog også vigtigt, at man, udover at have styr på teknikkerne, også har styr på udstyret.

Med flotte silikoneforme og rigtigt værktøj er man langt på vejen

Der er værktøjer, der er nødvendige at have, når man skal lave dekorerede kager, og det er blandt andet gældende for silikoneforme, som giver mange muligheder for at lave flotte kager. Silikoneforme fås i mange forskellige afskygninger, og det er muligt at få silikoneforme med forskellige figurer og former, mens det også er muligt at få helt klassiske silikoneforme, man eksempelvis benytter, når man bager muffins. Med disse silikoneforme er det muligt at lave mange forskellige figurer og lignede til sine kager. Herudover kan det også være en fordel at have andet udstyr i form af spatler, chokoladeskærer og lignende, man kan dekorere sine kager med. Ved at være i besiddelse af det rette værktøj, er det også en hel del lettere at få lavet kagerne.

Flot overtræk og dekoration er også vigtigt

For at give kagen det flotte udseende, er det også vigtigt, at man har noget udstyr til pyntning med glasur, fløde og lignende. Dette kan man eksempelvis vælge at gøre med tyller og sprøjteposer, man kan lave mange forskellige flotte mønstre med. Her skal man være opmærksom på, at der findes forskellige tyller, der giver fløden, som sprøjtes gennem tyllen, forskellige former. Det kunne eksempelvis være i form af stjerner, kugler, blomster og lignende, og de fås ydermere i forskellige størrelser. Her skal man naturligvis være sikker på, hvordan man ønsker at dekorere kagen, så man får de rette tyller. For at kunne bruge tyller, er det også vigtigt, at man har en god sprøjtepose, som man kan montere tyller på.

Share.

About Author

Leave A Reply