Tips og tricks til en personlig indretning

0

Det er nemt at finde inspiration til, hvordan dit hjem kan se ud i både blade, reklamer og på sociale medier. Der er mange stilarter, som man kan indrette efter alt afhængigt af smag og behag. Men selvom det er let, at finde inspiration til hvilken stil man godt kan lide, kan det være svært at gennemføre dette i sit eget hjem. Enten kan man ikke få det til at passe ind i boligen, ellers prøver man – ofte uden held – at kopirere indretning direkte fra bladet.

Med et par få elementer kan du dog nemt skabe en moderne og personlig indretning, som du kan tilpasse efter stil og behov, så dit hjem kan ligne et af dem, som du ser i bladene.

Alsidig opbevaring

Store møbler der optager meget plads, kan være svære at tilpasse indretningen, idet de ofte har en mere praktisk funktion, eksempelvis i form af opbevaring. Det kan være garderobeskabe, reoler eller kommoder som er nødvendige i hjemmet for enten at kunne gemme ting væk, eller til at fremvise bolig interiør.

Ønsker du at finde en opbevaringsmulighed som udtrykker din personlighed, så se udvalget her og find den KUBIK reol som passer ind i dit hjem. Dette reolsystem har mange kombinationsmuligheder, og kan derfor passe ind i ethvert hjem efter både smag og behov. Du kan mikse materiale, farver, størrelser og dybde og på den måde tydeliggøre din personlige stil gennem indretning.

Personlig pynt

Når du indretter dit hjem må du ikke glemme de små elementer som kan skabe hygge i hjemmet. Farvevalg, billeder, planter og lysestager er bare nogle af de ting, som kan påvirke stemningen, og de er derfor vigtige at huske på, når du indretter.

Find en plakat med citat her og udsmyk dit hjem med personlighed. Plakaterne fra Dialægt indeholder citater om både byer og faggrupper og kan derfor tilpasses i forhold til netop din personlige situation. De har et minimalistisk udtryk og du kan derfor nemt kombinere flere plakater med forskellige citater. Det moderne udtryk gør det også let at få plakaterne til at indgå i din nuværende indretning, hvilket gør, at det også er muligt at give plakaten i gave.

Plakater eller billeder dekorerer tomme vægge, og kan få et rum til at syne større. Det er populært at sætter flere plakater sammen og danne en billedvæg, som både kan placeres over sofaen eller på en større væg. Inden du sætter sømmende i væggen og placerer plakaterne, kan det dog være en god ide at afprøve sammensætningen på gulvet, så du er sikker på størrelsesforholdet mellem plakaterne. En anden god ide til din billedvæg er, at holde dig til få farver, for ikke at skabe forvirring, men derimod ro og harmoni.

Share.

About Author

Leave A Reply