Toaster Test

0

Elsker du en god toast med smeltet ost, så skal du holde øje her. Her har vi nemlig lavet en test af alle de gode toastere, der er på markedet. Her er noget for ethvert budget, så alle kan være med. Derudover vil der være flere toastere, som har en række flere funktioner, end blot at lave toast. Du kan derfor bruge mange af de her toastere til flere ting, end blot at lave en toast.

Vi har samlet nogle af de bedste toastere på markedet, således at du nemt kan finde rundt mellem de mange forskellige toastere. Det kan nemlig være en jungle uden lige, når man skal vælge mellem de mange toastere, for hvad gør den ene bedre end den anden? Det har vi kastet lys på, i denne test.

Vi sætter alle pris på en god toast. Det er et nemt og lækkert måltid, som du kan tilberede på blot et par minutter. Derudover kan du, i de fleste toastere også lave andre måltider. Du kan f.eks. stege en bøf, kylling eller måske grøntsager. De fleste ser nemlig på en toaster, som noget der kun kan lave en toast. Der skal man huske på, at der faktisk er mange flere muligheder med en toaster, som det din madlavning meget nemmere.

En toaster kan spare dig tid, hvis du står og skal have dig en hurtig aftensmad, eller frokost. Du skal blot lægge det mad i, som du gerne vil have, og så passer det faktisk næsten sig selv. Mange bruger dem til, at lave deres aftensmad i, hvis de skal have sig en bøf med lækre grøntsager til.

Derfor skal man altså ikke afskrive en toaster, som noget der blot kan lave dig en toast, den kan nemlig meget mere end det. Læn dig tilbage, og læs dig frem til, hvilken toaster som passer bedst til dig.

OBH DUO SANDWICHRISTER

Den første vi skal tage et kig på, er denne toaster fra OBH. Det er en ganske standard toaster, som kan de mest fornødne ting. Her har du altså en alsidig toaster, som i den grad kan klare de fleste madvarer. Den tager blot et par minutter om, at gøre et par sandwich klar. Denne toaster er velegnet til flere forskellige former for sandwich.

Hvis du gerne vil have en toaster, som er nem at gøre rent, kan du med fordel vælge denne. Der er 2 plader i denne toaster, som du nemt kan skifte mellem, alt efter hvilken type mad, du skal have, at spise. Disse plader er nemme at gøre rent, fordi de er udstyret med en non-stick belægning, som gør, at maden ikke sidder fast på pladerne, hvilket i den grad letter rengøringen.

Den er udstyret med 2 kontrollamper, som sikrer, at du ved hvornår toasteren er klar til brug. Det sikrer den bedste ristning, så du kan få lækker og sprød mad. Pladerne i denne toaster er super gode, fordi der heller intet fedtstof skal bruges, i forbindelse med madlavning i denne toaster.

Alt i alt, er det her en all-round god toaster, som du kan bruge til mange ting i din madlavning. Du får altså en toaster, som er til en rigtig god pris. Dermed skal du altså ikke sprænge budgettet, når du køber en toaster, hvilket er meget rart. Det skal helst være billigt, når man skal have en toaster, da man måske ikke bruger den så ofte. Derfor kan du med fordel vælge denne toaster, hvis du gerne vil have en billig toaster, som samtidig også kan bruges til flere forskellige ting. Alt i alt en super lækker toaster, til en super lækker pris, som du helt sikkert vil komme til og elske.

KRUPS GRCIC SANDWICHTOASTER

Denne toaster fra Krups, er en af de mest populære der findes. Den har sågar også vundet bedst i test, hos forbrugerrådet TÆNK, hvilket allerede bør give dig en ide om, hvor god den her toaster egentlig er. Det smarte ved denne toaster er størrelsen. Her nemlig plads til rigtig store sandwich. Pladerne har en størrelse på 12×12 cm, som er ret stort, når man tænker på det som en sandwich.

Derudover er denne toaster også udstyret med en højere temperatur, så du kan grille to store sandwich på en omgang. Pladerne har en non-stick belægning, som sikrer at du ikke skal bruge en evighed på at gøre plader rent. Dermed sikrer du også, at maden ikke brænder fast på pladerne. Toasteren har et cool-touch greb som håndtag, så du ikke brænder dig, når du skal betjene maskinen under brug.

Den er naturligvis også udstyret med lamper, som indikerer hvornår toasteren er klar. Dermed ved du med det samme, hvornår din toaster er klar, så du kan smide din frokost i toasteren, og glæde dig til en lækker frokost, eller aftensmad. Derudover har du muligheden for, at grille forskellige madvarer i denne toaster, som også kan være yderst lækkert. Det gør det altså lettere for dig, at lave en lækker aftensmad.

Hvis du leder efter den perfekte toaster, som har vundet priser, skal du helt sikkert vælge denne. Den er samtidig til en god pris, selvom den er så unik og velfungerende, som den er. Denne type toaster kan bruges til flere forskellige ting, hvilket også betyder, at du kan bruge den til anden madlavning end blot at lave sandwich og toast i. Det gør altså din hverdag meget nemmere, hvis du bruger den i forbindelse med din madlavning. En super lækker toaster, som har vundet priser, og er værdsat af mange mennesker. Her får du altså en testvinder, til en uhørt pris.

OBH QUICK TOAST BLACK

Denne smarte toaster er en designmæssig perle, som ser fantastisk ud, samtidig med, at den også fungerer perfekt. Det tager ikke meget mere end et par minutter, før du har den lækreste sandwich. Sagt med andre ord, så finder du ikke en toaster, som er mere traditionel, end denne toaster. Den kan de fornødne ting.

Denne toaster yder 700 watt, hvilket er længe nok til, at du kan lave nogle lækre toast og sandwich. Den er naturligvis udstyret med kontrollamper, så du kan holde øje med, hvornår din toaster er klar til, at blive brugt. Dermed er du sikker på, at du altid har den optimale temperatur, når du skal lave din toast, eller sandwich. Den kraftige elmotor i toasteren, sikrer at du hurtigt får lavet nogle lækre toasts og sandwich, på få minutter. Det gør altså din hverdag meget nemmere, hvis du bruger denne toaster, til at lave din aftensmad.

Denne toaster er ideel til dig, der gerne vil have en lækker toaster, men ikke ønsker at bruge en hel masse penge på det. Denne toaster går til det meste, og kan bruges til at lave både sandwich og toast. Det gode ved denne toaster er, at du ikke skal betale en hel masse for den, da den er lavet til en pris, hvor alle kan være med. Du får altså en toaster, som er nem at gøre rent, men samtidig er lækker, finder du den lige her.

Der er nemlig intet værre, end at skulle bruge en evighed på, at skulle gøre en toaster ren, hver gang man har brugt den. En fantastisk god toaster, til lige præcis det, som du skal bruge den til. Du får altså en lækker toaster, som ikke skal koste dig alverden, men som kan give dig en hjælpende hånd i køkkenet.

OBH 2-I-1 SANDWICH MAKER

Denne sandwich maker vil du elske, du har her mulighed for, at få en super lækker toaster, til en super god pris. Den er særdeles god til prisen, da den har en række funktioner, som du kan bruge i din hverdag. Med andre ord, så får du altså her, en sandwich maker, der kan lidt udover det sædvanlige. Du kan nemlig også bruge den i din madlavning.

Denne sandwich maker fra OBH, er lavet til at du kan bruge den aktivt i din madlavning. Det betyder altså, at du kan lave forskellige retter, på din toaster. Der er mulighed for, at du kan stege kylling, kød, grøntsager og mange andre ting. Derfor behøver du ikke, at skulle finde en pande og det hele frem, når du skal lave mad. Du kan blot bruge din toaster, til at stege dine forskellige ting, så du kan spare tid.

Du kan folde denne toaster til 180 grader, som giver dig den helt optimale grillfunktion, så du kan lave den lækre mad, på ingen tid. Du kan naturligvis også anvende denne toaster, til andre formål, end blot kød og grøntsager. Denne toaster, som alle andre toastere, kan lave toast og sandwich, som du aldrig har smagt før. Du kan altså bruge denne toaster til mange forskellige ting, som gør din hverdag meget lettere.

Pladerne på denne toaster har en non-stick belægning, hvilket gør det nemt for dig, at gøre dem rent efter brug. Det betyder altså, at madrester ikke hænger fast på din toaster, men at du nemt kan få det af, uden problemer. Derudover betyder det også, at du kan lave din mad, uden du behøver en masse fedtstof, faktisk behøver du ingen fedtstof overhovedet, når du bruger sådan en toaster, som denne her. Det giver dig altså en masse frihed til, ikke at skulle gøre din toaster ren.

WILFA SM-1000W TOASTER

Er du træt af kedelige og traditionelle toaster, finder du her en lækker designet, og funktionel toaster. Denne toaster er fyldt med gode ordsprog, og flot design, så du slipper for, at kigge på en kedelig toaster, der som oftest bare har en ensfarvet skal, som er kedelig at kigge på. Derfor kan du med fordel vælge denne toaster, som i den grad sætter kulør på tilværelsen.

Ud over at se godt ud, er denne toaster også fantastisk til, at lave lækre og smagfulde sandwiches og toasts. Du har mulighed for, lave op til to toast på en gang, hvilket du kan på de fleste. Du kan naturligvis også bruge den til andet en blot toast. Der er også mulighed for, at du kan stege forskellige ting, i denne toaster. Det kan altså gøre din hverdag meget nemmere, hvis du blot vælger, at bruge denne toaster til din hverdag.

Denne toaster en af de mere kraftige i denne test, den har hele 1000 watt, som sikrer dig, et hurtig ristet måltid. Derudover kan du bruge ventetiden på, at kigge på de flotte citater, som er at finde på den her toaster. Den er altså ikke blot en kedelig hvid skal, som du kan stå og kigge på, mens du venter på dine toast. Der er flere forskellige designmæssige perler på denne toaster, som du kan få tiden til at gå med.

Hvis du er på udkig efter en atypisk toaster, med et lækkert design, finder du den lige her. Den er samtidig god til prisen, og kan gøre de ting, som du har brug for i en toaster. Derudover har du også plader med non-stick belægning, som sikrer, at du ikke skal fjerne madrester fra din toaster. Det sikrer også, at du ikke skal bruge alverden af tid, når du skal rengøre din toaster, da maden ikke hænger fast.

Sådan finder du den rette toaster

Når du skal finde din toaster, skal du gøre op med dig selv, hvor mange penge du vil bruge på en toaster. Dernæst skal du vide, hvilke funktioner, som er vigtige for dig. Det kan være, at du gerne vil bruge din toaster til, at hjælpe dig med madlavning, og gerne vil spare noget tid, når du skal riste nogle grøntsager, eller stege en bøf. Det kan også være, at du blot vil have en toaster, som kan lave toast og sandwich.

Du skal vide inden du går i gang med jagten efter en toaster, om du gerne vil have en toaster af et bestemt mærke. Det kan være du foretrækker Krups, eller OBH. Så skal du naturligvis lede efter en toaster af det mærke. Du skal også tænke, hvor stærk den skal være. Altså her skal du kigge på, hvor mange watt din toaster yder. Jo mere den yder, jo bedre er det. Det betyder altså også, hvor hvor kort tid det tager, når du skal riste en toast, eller en sandwich.

Hvis du gerne vil have en toaster, som skal hjælpe dig i køkkenet, med stegning af de forskellige ting og sager, skal du naturligvis kigge efter dette. Det er nemlig ikke alle toastere, som har en funktion, der tillader grill af grøntsager og kød. Du finder flere i denne test, som har muligheden for dette. Det kan altså gøre meget for dig, hvis du vælger en toaster med grill funktion, kan du altså spare dig selv en helt masse tid, når du skal lave mad.

Du kan med fordel vælge en toaster, som har en non-stick belægning, da du sparer dig selv en masse opvask. Du kan altså meget let fjerne det mad, der nu engang skulle være brændt fast på dine plader i toasteren. Derudover slipper du også for, at skulle bruge fedtstof, når du laver en toast, da maden ikke vil hænge fast på de her plader. Derudover sparer du en masse tid, da du ikke skal gøre de her plader rent, hver gang du har lavet mad i din toaster.

Du kan spare dig selv for en helt masse tid, hvis du vælger at tage en toaster, som også kan stege og grille grøntsager, bøffer, kylling, eller anden mad. Du skal blot putte den bøf, kylling, eller grøntsager i du ønsker, og så kan du tage tid på, hvor lang tid det tager for din mad at blive klar. Du behøver altså ikke bruge en masse tid på, at skulle vende bøffer, eller røre i grøntsagerne, som du skal med en traditionel pande.

Det kan være en stor hjælp for dig, hvis du er meget stresset i din hverdag. Du slipper altså for, at skulle bestille take away eller bruge en helt masse tid på, at lave din mad. Hvis du gerne vil have en sund livsstil, kan du med fordel vælge en toaster, til at grille mad på. Det kan være en stor byrde, at skulle lave mad, når man kommer hjem fra en lang på job.

Det kan en toaster hjælpe dig med, da du ikke mere skal bruge alverden af tid, på at gøre en pande klar, koge grøntsager osv. Det sparer dig på den måde en masse tid. Du kan blot lægge den mad i din toaster som du ønsker at spise. Hvorefter du blot kan læne dig tilbage, og vente på din mad bliver klar. Det bliver ikke meget nemmere for dig, at lave lækker sund mad.

Vi håber denne test har kastet lys på, hvad du kan gøre, når du skal købe dig en toaster. Held og lykke med jagten efter din nye toaster.

Share.

About Author

Leave A Reply