Strygejern Test

0

Et strygejern er noget, der er mere eller mindre uundværligt for de fleste danske husholdninger. Derfor er det naturligvis også noget, du bør investere i, hvis ikke du allerede ejer ét – eller hvis du blot har behov for at få opdateret det nuværende. Det skal naturligvis understreges, at der findes mange forskellige strygejern på det danske marked. Derfor handler det om at vælge med omhu og med fokus på dine egne rav, når du skal vælge dit næste strygejern.

I denne forbindelse bør det naturligvis understreges, at de bedste og mest effektive strygejern til hverdagsbrug er udstyret med en såkaldt dampfunktion – og derfor kaldes de oftest også for dampstrygejern. Årsagen til, at det er sådanne modeller, der bør have dit fokus er, at du dermed vil være i stand til at kunne glatte vanskelige folder ud på ganske kort tid. Det er selvfølgelig med til at sikre, at du hurtigt og nemt kan komme i tøjet, hvad end dagen byder på.

Det bør dog bestemt gøres klart, at det ikke er ligegyldigt hvilket strygejern, du vælger. Der findes mange modeller på markedet, der varierer på baggrund af et utal af punkter. Langt de fleste af disse strygejern er dog også lavet med henblik på, at kunne tjene forskellige formål. Leder du efter et nyt strygejern, så er du kommet til det rette sted. I denne strygejern test bliver du præsenteret for en række forskellige modeller, der adskiller sig på mange punkter.

Wilfa PSI-1800

Her er der tale om et effektivt strygejern, der bliver leveret med en indbygget dampgenerator. Det betyder, at du med Wilfa PSI-1800 er garanteret, at du kommer til at opnå de samme resultater, der kendes fra en dampstation. Men det betyder dog også, at du med dette strygejern er sikret, at du ikke behøver at have en stor dampstation stående for at kunne opnå de resultater, du kender fra en dampstation – og derfor er denne model bestemt en rigtig god investering.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at Wilfa har valgt at udstyre strygejernet med en såkaldt temperaturskive, der byder på et både rødt og grønt lys, der selvfølgelig med til at gøre det nemt og enkelt for dig at se, når det er klar til brug. I og med, at varmen ikke skabes via sålen, som andre strygerjern, men derimod bliver skabt ved hjælp af damp, så vil du opleve, at Wilfa PSI-1800 er skånsom mod selv de mest følsomme stoffer som f.eks. kunne være silke og uld.

Dertil skal det også gøres klart, at den er udstyret med en keramisk sål, der blot understreger det faktum, at det er et meget skånsomt strygejern, men ikke nok med det, så er det også med til at forbedre resultaterne, der leveres. Ledningen er intet mindre end tre meter lang, hvilket er ensbetydende med, at der ikke opstår komplikationer i denne forbindelse. Wilfa PSI-1800 er udstyret med et elektronisk spraymundstykke såvel som både antidryp og antikalk.

Electrolux EDB6146GR

Electrolux EDB6146GR er et dampstrygejern, der er en del af den anerkendte Green Range-serie fra Electrolux. Ikke nok med, at det er en model, der kan bryste sig af, at være yderst stilfuld, så er det ligeledes også et dampstrygejern, der byder på en kvalitet, der er ud over det sædvanlige. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du er garanteret, at der er tale om et strygejern, der kan bryste sig af en god holdbarhed og dertil også en rigtig lang levetid.

Strygejernet byder desuden også på en høj ydeevne, en god ergonomi såvel som et bredt spektrum af forskellige indbyggede sikkerhedsfunktioner. Hele strygejernet er udført i genbrugsplast og bliver desuden leveret med en såkaldt energisparefunktion, der gør, at du vil kunne spare helt op til 24% af dit energiforbrug. Den rustfri stålspids, du finder på EDB6146GR fra Electrolux vil kunne sikre dig, at du altid kan stryge både præcist og sikkert – gang på gang.

Denne model er desuden i stand til at producere intet mindre end 170 gram damp pr. skud, hvilket naturligvis er ensbetydende med, at det er et effektivt dampstrygejern, der kan glatte selv de mest genstridige folder med ét enkelt tryk. Dampen fordeles jævnt via strygesålens 500 huller, hvorfor alskens former for tøj glattes på hurtig og effektiv vis. EDB6146GR leveres med en vandbeholder, der lyder på intet mindre end 350 ml., mens ledningen måler 2,5 meter.

Tefal Aquaspeed All Black FV5356E0

Tefal står bag en lang række særdeles effektive husholdningsprodukter af bedste kvalitet, hvilket bestemt også er noget, du vil opleve, hvis du får muligheden for at prøve Aquaspeed All Black FV5356E0, der er et helt nyt og særdeles effektivt strygejern fra Tefal. Det er udstyret med en emaljestrygesål og en såkaldt Power Zone, der skaber en fokuseret dampeffektivitet, som er med til at sikre, at strygejernet kan levere et perfekt resultat hver eneste gang.

Tefal har naturligvis også sørget for, at der er tale om et strygejern med en integreret anti-dryp-funktion. Det betyder selvfølgelig, at du vil kunne undgå, at din maskine ender med at dryppe under strygningen, som vil kunne resultere i pletter på tøjet. Ydermere, så kommer Aquaspeed All Black FV5356E0også med en automatisk slukfunktion, der sørger for, at det selv slukker efter 8 minutters inaktivitet, hvilket er ideelt for dig, der f.eks. glemmer at slukke inden, du går videre til næste gøremål.

Det bør desuden også gøres klart, at strygejernet kommer med en stabil hæl, der selvfølgelig er blevet udviklet med særligt henblik på, at skulle kunne øge sikkerheden ved anvendelse og dertil har den også en meget fleksibel ledningsudgang. Dette er selvfølgelig med til at sikre, at du kan stryge uforstyrret uden, at ledningen kommer i vejen. Det er et strygejern, der byder på en effekt, der lyder på 2400 Watt, mens designet overvejende er sort og hvidt.

Bosch TDA702421E

TDA702421E fra Bosch kan bryste sig af, at være et højtydende strygejern, der byder på en totaleffekt, der lyder på intet mindre end 2400 Watt. Det betyder også, at du med dette strygejern har de absolut bedste forudsætninger for at kunne klare selv de absolut mest vanskelige områder på tøjet. Det er også ensbetydende med, at du kan være sikker på, at der er tale om et meget effektivt strygejern, som kan klare samtlige opgaver, du stiller det over for.

Denne model kommer desuden også med en funktion, der er udviklet af Bosch selv og kendes under navnet i-Temp. Det betyder, at strygejernet kun har én temperaturindstilling, der kan bruges til alle strygbare materialer. Derfor vil du også kunne eliminere både den tid og det besvær, du normalvis bruger på at finde den rette temperaturindstilling. Kommer også med SensorSecure, der er en auto-sluk-funktion, der kan registrere, når du giver slip på håndtaget.

Bosch har udstyret TDA702421E med en strygesål med dampkanaler og et såkaldt 3-zonet design, der både sikrer, at du hele tiden får en optimal dampfordeling og en glideevne, der er ud over det sædvanlige. Desuden er det også et strygejern, der byder på et ergonomisk design og en stor påfyldningsåbning. Kommer også med både SoftTouch og ThumbRest, der selvfølgelige er med til at sikre, at det er behageligt at gøre brug af det respektive strygejern.

Braun TS525A

Hvad end du er på udkig efter perfektion eller du derimod blot er på jagt efter den hurtigst måde at stryge på, så er TS525A fra Braun bestemt et rigtig godt bud på begge dele. Det skyldes blandt andet, at der er tale om en model, der byder på den ultimative teknologi, der kan sikre dig problemfri resultater på alskens typer af beklædningsgenstande, men også andre strygbare materialer. Det skyldes, at det både byder på effektiv damp og en strygesål af høj kvalitet.

Dette strygejern er blevet skabt med henblik på, at kunne bryste sig af et intuitivt design med en høj ydelse og bestemt også at kunne sikre, at du opnår fejlfri resultater af højeste niveau. Der er tale om en model fra Braun, der er blevet ergonomisk designet og blandt andet byder på TexStyle 5 med et åbent håndtag, der nemt og enkelt kan sikre en større komfort og en større bevægelsesfrihed, der er med til at gøre strygningen til en ubesværet fornøjelse.

Dette er ensbetydende med, at Braun TS525A bestemt vil vise sig at være din bedste ven, hvis du har store mængder tøj, der skal stryges. Hele processen gøres naturligvis nemmere ved, at strygejernet byder på en samlet effekt, der lyder på helt op til 2000 Watt, mens det udgiver en variabel damp, der lyder på mellem 0 og 30 gram pr. minut. Den samlede vandkapacitet i strygejernet lyder på 300 ml., mens den medfølgende ledning måler intet mindre end 2 m.

Philips GC2997/40

Philips er en producent, der står bag et utal af velfungerende husholdningsapparater, hvilket blandt andet inkluderer dampstrygejern som Philips GC2997/40. Det er blevet bygget med henblik på en høj kvalitet og med særligt fokus på, at skulle kunne klare opgaven med strygning hver eneste dag. Hvis du vil have gode resultater gang på gang, så er du også nødsaget til at benytte dig af et strygejern, der aldrig lader dig i stikken – og det gør Philips GC2997/40 ikke.

Det bliver leveret med en ridsefast StreamGlide-strygesål, der selvfølgelig sikrer, at strygejernet glider nemt og elegant henover ethvert strygbart materiale, hvad end det er et lagen, en skjorte eller et par jeans. Philips GC2997/40 er desuden også i stand til at levere et konstant højt dampniveau og en integreret afkalkningsfunktion. Det betyder, at det samtidig også er et strygejern, der har en langvarig og høj ydelse, hvilket kan mærkes hver gang, det bruges.

Endvidere, så skal det også understreges, at der er tale om et strygejern, der byder på en samlet effekt, der lyder på intet mindre end 2400 Watt – derfor er du selvfølgelig også sikret, at du får et optimalt resultat og en effektiv ydelse gang på gang. Det er i stand til at afgive 40 gram damp pr. minut i form af konstant damp, mens det kan afgive helt op til 160 gram damp pr. dampskud. Derfor er det også oplagt at bruge dette strygejern fra Philips til hverdagsbrug.

Tefal Maestro FV3773EO

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at der er særdeles stor forskel på de mange strygejern, der kan findes på det danske marked. Hvis du er på udkig efter et strygejern, der kan bruges til dagligt, så er det en god idé, at du har fokus på at finde et både let og kompakt, men dog samtidig også et effektivt strygejern, hvilket med fordel kunne være et dampstrygejern som Tefal Maestro FV3773EO. Det er nemlig et strygejern, der kan bryste sig af netop dette.

Tefal Maestro FV3773EO bliver leveret med en keramisk strygesål, der glider let henover ethvert strygbart materiale. Samtidig er det også en strygesål, der er med til at sikre, at du får optimale resultater gang på gang. Kombineret med evnen til at producere dampskud á 110 gram pr. minut, så er du garanteret, at Tefal Maestro FV3773EO er et oplagt strygejern til daglig brug. Det skyldes, at det både er hurtigt og effektivt, men også leverer særdeles gode resultater.

Det er desuden også værd at notere sig, at Maestro FV3773EO er et strygejern, der leveres med en såkaldt antidryp-funktion, der er med til at sikre, at vandet forhindres i at farve tøjet. Ydermere, så kommer det også med en auto-sluk-funktion, der aktiveres efter strygejernet har været inaktivt i otte minutter. Den samlede længde på den medfølgende ledning lyder på 2,5 meter, hvorfor der ikke kommer til at opstå komplikationer i forbindelse med en for kort ledning.

Gode råd i forbindelse med valg af strygejern

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at du vil kunne finde rigtig mange forskellige strygejern på det danske marked. Da der er stor forskel på de mange modeller, så vil du selvfølgelig også opleve, at du skal vælge med den største omhu, så du dermed er garanteret, at du ender med at finde frem til et godt strygejern, der harmonerer med dine forskellige præferencer. Nedenfor finder du en række gode råd, der bør overvejes, når du køber strygejern.

En lang ledning vil være en klar fordel

Hvis du skal bruge dit strygejern ofte, så vil du med garanti sætte pris på, at det er noget, der foregår på effektiv vis. Er dette tilfældet, så er det også en god idé, at du fokuserer på at vælge en model med en lang ledning. Det skyldes, at du dermed ikke kommer til at opleve komplikationer, der er opstået som følge af en ledning, der er for kort. Du bør sørge for at vælge et strygejern, der kommer med en ledning, der lyder på minimum 2 meter, men gerne mere.

Du bør vælge ét af de mange dampstrygejern

Der findes mange modeller på det danske marked, men der skal ikke være nogen tvivl om, at det særligt er de mange dampstrygejern, der er populære. Det er med god grund, da dampen selvfølgelig er med til både at gøre det nemmere for dig at stryge, men det er samtidig også med til at sikre dig, at du opnår bedre resultater. Derfor lyder anbefalingen bestemt også på, at du vælger at investere i en model, der er drevet af damp og giver dig muligheden for dampskud.

Der ergonomisk aspekt skal være i top

Hvad end du stryger ofte eller sjældent, om du stryger i store eller små mængder, eller du derimod kun gør brug af dit strygejern til særlige tidspunkter, så er det vigtigt, at du har fokus på at vælge en model, hvor det ergonomiske aspekt er helt i top. Det bør naturligvis være bekvemt og behageligt for dig at stryge, hvilket gør sig gældende, uanset om du blot skal stryge en skjorte i ny og næ eller du derimod stryger tøj til hele din familie om morgenen på daglig basis.

Du bør ikke gå på kompromis med kvaliteten

I og med, at der findes mange forskellige modeller fra stort set lige så mange forskellige producenter på det danske marked, så vil du også opleve, at der er forskel på kvaliteten af de forskellige strygejern. Derfor er det bestemt også en nødvendighed, at du sørger for ikke at gå på kompromis med kvaliteten af dit kommende strygejern. Idéen med, at kvaliteten skal være i top er naturligvis, at du kan sikre dig, at du kan bruge dit strygejern i mange, mange år – du bør derfor også vælge en model fra én af de velrenommerede brands.

Du bør også fokusere på det sikkerhedsmæssige aspekt

Et strygejern kan naturligvis være farligt. Det bliver ofte uhyre varmt, når du tager det i brug, uanset om du skal bruge det til at stryge en skjorte, et par jeans eller derimod tøj til hele familien. Derfor er det også en nødvendighed, at du sørger for at fokusere på det sikkerhedsmæssige aspekt. Du bør desuden også sikre dig, at det kommer med en såkaldt auto-sluk-funktion, så du dermed ikke kommer til at lade et tændt strygejern stå, da det kan resultere i uheld.

Share.

About Author

Leave A Reply