Find det helt rigtige spisebord

0

Spisebordet er samlingspunktet i hjemmet både til hverdag og til fest. Her kan der gå mange timer med at spise, spille brætspil med familien eller blot sidde og snakke sammen. Der går altså rigtig meget tid ved spisebordet, og derfor er det vigtigt, at du eller I som familie finder lige præcis det, som passer til jer.

 

Overvejelser du kan gøre dig inden køb at nyt spisebord

Der findes mange forskellige spiseborde. Derfor kan det være rigtig svært at vælge. Inden du skal ud at kigge og investere i et spisebord, så kan det være en fordel, at have gjort dig nogle overvejelser inden køb. På den måde skal du nok få valgt det helt rigtige, som passer til lige præcis dit hjem.

 

  • Placering af spisebordet – hvordan og hvor skal det stå?
  • Hvor mange skal kunne sidde ved bordet?
  • Skal det være en fast længde eller vil du gerne have tillægsplader, så bordet evt. kan være mindre i hverdagen og længere til fest?
  • Hvilket materiale skal det være lavet af?
    Her kan du overveje, hvad du ellers har i huset eller tænke mere praktisk ift. børn, at det måske er et spisebord, der kan holde til lidt af hvert og ikke tager skade af, at der spildes på bordet.

 

Det vigtigste er, at du ved, hvor spisebordet skal stå. På den måde kender du målene for bordet, men også om det skal være rundt, firkantet eller aflangt. Skal bordet eksempelvis stå op af en væg, vil det passe bedre med et rundt eller aflangt bord.

 

Et spisebord som kan tåle væske og spildt mad

Søger du et spisebord, som er slidstærkt, robust og kan holde til en hverdag, hvor der også er børn i huset, så kan du se et stort udvalg af spiseborde her. En klar fordel, hvis du har børn, er, at vælge et bord, som er nemt at gøre rent. Her kan et spisebord i laminat eller melamin anbefales, da det kan rengøres med en fugtig klud.

Share.

About Author

Leave A Reply