Lav helt nyt soveværelse

0

Har du lyst til, at der skal ske forandring i dit hjem, er soveværelset måske et sted at starte. Nogle gange opstår trangen til forandring bare, og så er det bare med at gøre noget ved det. Når først du er motiveret, kan du lige så godt udnytte det. Du behøver hverken at bruge mange penge eller en hel masse tid på projekt. Du kan sådan set gøre det til, hvad du vil. Men hvor skal du lige starte?

Ryd ud

En god idé er at lægge ud med en oprydning. Tag en runde, hvor du samler alle de ting, du er træt af at kigge på eller som ikke duer til meget længere. Den vase du har haft stående de seneste 3 år, pak den væk. De gardiner der har hængt og set slidte ud det seneste år, ud med dem også.

Tid til en shoppetur

Nu hvor du har ryddet ud, er der garanteret nogle ting, du mangler. Tag ud på en shoppetur, hvor du får købt alt til dit nye soveværelse. Hvis du virkelig vil have skabt en forandring, så køb noget helt nye sengetøj, nye billeder til væggen, nye nips til natbordet og en ny vase til vindueskarmen. Du kan også købe et fint gulvtæppe. Hvis du er modig, kan du købe maling til at male en enkelt væg. Det vil give rummet mere hygge og dybde.

Ryk rundt

Ofte er det slet ikke nødvendigt at købe en hel masse nyt for at skabe en forandring. Hvis du nøjes med at rykke helt rundt, men til gengæld tilføje små nye detaljer såsom nyt sengetøj og et gulvtæppe, vil du allerede der være rigtig langt med en forandring.

Helt nyt gulv

Hvis du har mod på et større projekt, kan du altid vælge at udskifte dit gamle trægulv, hvis det trænger. Tjek f.eks. ecowood.dk.

Share.

About Author

Comments are closed.