Miljøvenlig varme i boligen med Panasonic vz9ske

0

Har du et ønske om at kunne varme din bolig op på den mest miljøvenlige måde som muligt? Så skal du overveje at få installeret en Panasonic vz9ske luft-til-luft-varmepumpe. Denne varmepumpe er en af de mest effektive varmepumper, og samtidig er den ekstremt miljøvenlig, da den er energieffektiv og samtidig benytter sig af det mest miljøvenlige kølemiddel, der findes. Dette kølemiddel lader desuden varmepumpen udnytte energien helt til fulde, så intet går til spilde. På ingen tid vil denne varmepumpe kunne opvarme din bolig til den ønskede temperatur og herefter bibeholde denne. Hvordan, vejret er udenfor, har ingen betydning for denne varmepumpe, den fungerer nemlig helt ned til minus 35 grader.

 

En varmepumpe der kan styres via internettet

Så længe du har internet, kan du kontrollere og styre varmen i dit hus. Dette gør også varmepumpen ideel til for eksempel sommerhuse, du da vil kunne opvarme sommerhuset, inden du ankommer. Så er du fri for at bruge de første par timer foran brændeovnen, når du ankommer til dit sommerhus. Du kan også via en APP kontrollere disse ting, og samtidig vil du kunne programmere varmepumpen til forskellige temperaturer i løbet af dagen. Det kan for eksempel være, at der skal være varmere om morgenen, men køligere imens du er på arbejde. Derudover har denne varmepumpe også sollyssensor. Det betyder, at den kan registrere, hvis solen opvarmer nogle indendørs områder. Er dette tilfældet, bliver varmetilførslen reguleret helt automatisk. Det vil sige, at der er en stor energibesparelse samt energiudnyttelse.

 

Få et allergivenligt indeklima

Med en luft-til-luft-varmepumpe er det muligt at filtrere luften i huset. Med sådan en varmepumpe vil du faktisk kunne fjerne op til 99 procent af alle de uønskede partikler, som kan findes i luften. Dette kan for eksempel være støv, vira, bakterier eller pollen. Er du allergiker, vil denne varmepumpe kunne gøre din hverdag meget nemmere. Filtreringen sker gennem et nano-filter i varmepumpen. Dette filter fjerner gener som lugte og støv, hvilket vil gøre luften indendørs mere behagelig. Denne varmepumpe kan altså udover at varme dit hus på den mest energirigtige måde også gøre din luft mere allergivenlig og ren. Den vil kunne dække de flestes behov og gøre din hverdag meget nemmere.

Share.

About Author

Leave A Reply