Per Borup smykker

0

Per Borup smykker er designet og fremstillet i Danmark, og alle brillanter er håndfattede. Kvaliteten er altid 100% i orden og intet er overladt til tilfældigheder. Så står du og mangler en gave til enten dig selv eller en veninde, så er Per Borup smykker altså det oplagte valg.

Håndlavede Per Borup smykker

Smykkerne fra Per Borup er håndlavet i København, hvilket sikrer dig en høj kvalitet, når du skal ud og købe et nyt smykke. Mærket blev grundlagt i 1962 af Per Borup, og det ledes nu af sønnen Kell Borup, der fører de smukke smykker videre. Ønsker du de bedste smykker, der findes, er det med garanti Per Borup smykker, du har ledt efter. Det er svært at finde andre smykker, der er af samme solide kvalitet og med et lige så elegant design.

De håndlavede smykker er lavet i et elegant design, hvor kreativiteten og kvaliteten er yderst høj. Per Borup er ikke gået på kompromis med hverken kreativitet eller kvalitet i forbindelse med designet og produktionen af de håndlavede smykker. Et hurtigt kig på Per Borup smykkerne vil også bekræfte dette.

Tidløst design

Per Borup smykker laver både ringe, halskæder og armbånd, og variationen i smykkerne sikrer, at du med garanti finder det, som du er på jagt efter.De rette smykker gør noget helt særligt ved dit outfit, uanset hvilken lejlighed du bruger smykkerne til. Har du et stilrent outfit på, kan det eksempelvis piftes op med en fin ring, en flot halskæde eller et helt særligt armbånd.

Smykkerne fra Per Borup er designet i forskellige serier, som har hver sin stil. Lige meget hvilken serie du vælger, er designet dog tidløst og lavet i et eksklusivt design, som falder i de flestes smag. Alle ringe, halskæder og armbånd er i 14 karat – i enten hvid- eller rødguld. Du har desuden mulighed for at skifte mellem perler og ædelsten, og du kan vælge netop de perler, du ønsker. Designet passer derfor lige præcis til dig og din stil, hvilket gør smykkerne ekstra specielle. Du kan lige her se et stort udvalg af Per Borup smykker.

Share.

About Author

Comments are closed.