Sådan vælger du det rette rideudstyr til den nye rytter

0

Det er en drøm for mange at begynde at ride, og der er heldigvis mange, som drømmen lykkes for. Når man begynder at ride, så er der mange ting, der skal være styr på. En af de ting, du skal have styr på, uanset om du har fået din egen hest, eller om du skal starte på en rideskole, er hvilket udstyr, du som rytter skal have – og i særdeleshed hvad du skal have nu, og hvad der godt kan vente til senere. Det skal helst være på plads, inden du starter.

Det mest nødvendige rideudstyr

Den første gang du prøver at ride, betyder det ikke så meget, om du har det rette udstyr. Det drejer sig mest om, at du kan finde ud af, om det er en hobby, som du ønsker at fortsætte med. Det allervigtigste og det, som du skal anskaffe først, er en ridehjelm. De første par gange du prøver at ride på rideskolen, kan du de fleste steder godt låne en ridehjelm. Hjelmen er det vigtigste, fordi den passer på dit hoved, hvis du skulle være så uheldig, at du falder af hesten. Ud over hjelmen kan du bare bruge tøj, som gerne må blive beskidt samt et par sko eller støvler uden snørebånd og med en hæl, da der ellers er fare for, at du kan hænge fast i stigbøjlen. Du vil dog hurtigt få trang til at få et ordentligt udstyr, som er beregnet til ridning. De første ting, du får behov for, er et par ridestøvler, et par ridebukser samt ridehandsker. Når du har disse dele, så vil du kunne klare dig et godt stykke tid.

Køb dit nye rideudstyr på internettet

Alt efter hvor og hvordan du rider, så kan der være forskel på, hvad du ellers får brug for. Der er f.eks. forskel på, om du primært rider ude i naturen, om du rider dressur eller om du er springrytter. Du kan også få brug for særligt udstyr, hvis du er konkurrencerytter og deltager i mange stævner. Eksempler på hvad du ellers kan få behov for, er en ridepiske, en ridejakke, en støvleknægt, en sikkerhedsvest eller et lange strømper til at have i støvlerne.

https://www.msrideudstyr.dk finder du masser af udstyr til den nye rytter og ligeledes alt det, som du får brug for, når du får lidt mere erfaring.

Share.

About Author

Leave A Reply