Spanien som feriedestination

0

Spanien. Det er en af danskernes absolut favoritdestinationer, når vi skal på ferie udenlands. Det er der mange gode grunde til, for Spanien har rigtig meget at tilbyde turister. Spanien er for det første utroligt stort, og det har en lang og dyb historie inden for mange felter, såsom arkitektur, kultur og mad. Hvad enten du er til afslapning ved pool og på strand, eller til lange gåture i gamle bydele, hvor du har mulighed for at sætte dig til rette i en lille café og nyde en iskold cerveza, så kan du være sikker på at finde det i Spanien. En af fordelene ved Spaniens størrelse er antallet af bydele og mindre regioner. Man siger nemlig, at hver region og landsby har deres helt unikke præg, der gør, at du aldrig bliver træt af at besøge et nyt sted. Derfor kan du heller ikke se hele Spanien eller få hele Spanien-oplevelsen på én ferie.
Vil du gerne til Spanien mere end en gang, men er træt af at skulle booke hotel eller hostel hver gang? Så kan du med fordel købe et feriehus i Spanien fra Spanisun.

Seværdigheder i Spanien

Der er mange ting at se i Spanien. Hvor end du holder ferien, så kan du være sikker på, at du får noget på opleveren.
Er du typen, der gerne vil opleve kultur? Så kan du med fordel tage til Malaga og opleve mange af Picassos værker. Der findes et mindre utal af gallerier, der viser hans værker. Desuden kan du besøge det mauriske fort Alcazaba og få en unik oplevelse.
Vil du hellere slappe af og dase den? Så kan du holde ferie på Gran Canaria. Her er der rig mulighed for at dase på stranden og få dig en dejlig sommerkulør. Du kan også tage til Mallorca, men her skal du regne med, at der er gang i nattelivet. Det er nemlig også en meget populær ung-rejsedestination.
Er man mere til en moderne ferie i et stort og forunderligt storbymiljø, så tag til Barcelona. Ikke nok med at byen er en af verdens førende modekolosser, den giver dig også rig mulighed for at opleve en masse arkitektur, samt den gamle bydel Las Ramblas.

Gode råd til ferien i Spanien

Når du skal på ferie, hvad enten det er i Spanien eller andre steder, så kan du med fordel blive klogere inden rejsen. Der er nemlig mange gode råd, når det kommer til ferie i Spanien.
Vidste du f.eks., at du kan købe turistkort i lufthavne, hoteller, rejsebureauer eller på turistkontorer? Sikkert ikke, men det ved du nu! Turistkortet giver dig rabat på en masse forskellige aktiviteter såsom museumsbesøg og rundvisning. Derudover kan du med nogle kort spare penge ved forskellige indkøb og på transport. Du kan også nøjes med at købe en turistbillet, som gælder som et slags rejsekort, der giver dig fri adgang til diverse transportmidler. Dette kan du med fordel drage nytte af, når du skal holde ferie i Spanien, så du kan bruge pengene på anden og sjovere vis.

Share.

About Author

Leave A Reply