Orijen laver biologisk korrekt dyrefoder til dit kæreste eje

0

Dyrefoder i verdensklasse er hvad man kan kalde produkter fra Orijen. Hvis du vil, at dit dyr skal have biologisk korrekt foder, så kig forbi dyrecenter.dk og se deres store udvalg af Orijen foder.

Vores dyr er ofte vores kæreste eje. De betyder enormt meget for os og gør vores hverdag meget bedre, når de glade byder os velkommen i døren, når vi kommer. Hvis du er dyreejer, så kender du sikkert til netop det.

Derfor vil vi også gerne forkæle vores dyr så meget, vi kan. Og det kan vi blandt andet gøre ved at give dem det bedste foder, der både nærer dem og er velsmagende. Sådan noget foder er Orijens produkter.

Orijen producerer verdens bedste tørfoder til hunde og katte. I modsætning til de store multinationale selskaber, der sælger, men ikke producerer, nutidens foder til vores kæledyr, er Champion Petfoods en familieejet og drevet foderproducent med en klar mission om at producere hunde- og kattemad i verdensklasse fra friske regionale ingredienser.

Foderet er derfor biologisk korrekt og lavet fra frisk frilandskylling og -kalkun, redelagte æg og vildtfangede fisk. Der er foder både til katte, overvægtige hunde, seniorhunde, fisk og meget mere, sådan at uanset hvilket kæledyr, du har, og hvilken alder eller tilstand, dyret er i, så kan du finde noget foder, der passer lige præcis til dit kæledyr. Noget foder, der nærer godt, har den rigtige kaloriesammensætning og samtidig er velsmagende for dit dyr. Find dine Orijen-produkter hos dyrecenter.dk.

Share.

About Author

Comments are closed.